18-01-05

Start chemosessie # 3

Gisteren naar de kliniek geweest voor de derde"lading" chemo. Rond 14:00 uur was ik opnieuw thuis. Een boterhammeke gegeten en een potje yoghort (met aardbeiensmaak). Daarna rusten. 's avonds gestoofde prei, puree en worst. Smullen geblazen. Ik heb veel en lekker gegeten. Tegen 21:00 uur echter begon hevige pijn op te treden. Net alsof er van binnen in je lichaam naalden in je organen gestoken worden. Afzien met een grote A! Ook kreeg ik krampgevoelens in mijn benen en handen. Ook 's nachts bleven de pijnaanvallen komen. Ik merkte dat je concentreren op de ademhaling en gecontroleerd ademen een hulp is en de pijn sneller doet afnemen. 
Deze morgen ben ik wat vermoeid opgestaan rond 08:15 uur. Een kopje koffie, een dubbele boterham met speculoos: ik "dop" mijn speculoos in mijn koffie zodat deze smeerbaar wordt. Moet je ook eens doen, echt lekker.
Vandaag nog geen pijnaanvallen gehad, en dat is prettig. Deze middag heb ik niet gegeten: wel honger maar een "walg"-gevoel, je kent dat misschien wel. De gedachte alleen al zou je doen kotsen....
Ik heb zopas wel een banaan verorberd en ze heeft mij goed gesmaakt.Ik denk dat mijn uitgesteld middagmaal lekker zal smaken straks: de microgolfoven is een prachtding.

17:09 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lekker... zo'n "gesopt" speculaasje tussen een boterham! :-)

Hopelijk verloopt deze avond & nacht minder pijnlijk dan de vorige zodat je toch voldoende gerecupereerd bent tegen vrijdag. Veel sterkte!

Gepost door: Pinnie | 19-01-05

Het komt wel goed ! Nog enkele dagen doorbijten en nr. 3 is achter de rug. En voor ondertussen veel sterkte, Pierke. We blijven u volgen en steunen !!

Gepost door: bob | 20-01-05

De commentaren zijn gesloten.