20-01-05

Belangrijke dag

Af en toe krijg is reacties op mijn berichten. Ik ervaar dit als zeer positief.
Deze namiddag, om 14:00 uur word ik verwacht in de kliniek. Morgen is voor mij een belangrijke dag,een dag waar ik echt naar uitgekeken heb: die verdomde stoma wordt dan verwijderd: EINDELIJK !
Vermoedelijk zal ik zo een dag of 8 buiten strijd zijn en geen berichten kunnen plaatsen. (Hoog tijd dat er in de klinieken hotspots aanwezig zijn...).
In ieder geval, van zodra ik weer terug thuis ben zal ik wel mijn nieuwe ervaringen publiceren.

09:37 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

sterkte Veel sterkte de volgende dagen ... en belangrijker dan de hotspots : vergeet je speculaas niet ;-))

Gepost door: alain | 20-01-05

Reactie We leven met je mee en dan is het maar een kleine moeite om even een berichtje achter te laten hé. Hopelijk vind je er een beetje steun in, want ik kan me wel inbeelden dat je nu alle steun kan gebruiken.

Hou de moed erin en we zullen hier in elk geval duimen voor een goeie afloop van de operatie & een voorspoedig herstel zodat we snel kunnen lezen hoe het met je gaat.

Sterkte!

Gepost door: Pinnie | 20-01-05

We duimen Pierke, we duimen allemaal dat alles goed verloopt en wachten een achttal dagen vol ongeduld af op goed nieuws van je!!!

Gepost door: Koen | 20-01-05

Sterkte!! Heb pas je blogje ontdekt en ben er stil van geworden. Ook ik ben van bouwjaar 53 en heb 5 jaar geleden met kanker te maken gehad. Ik wens je alvast heel veel sterkte, ik duim voor jou met handen en voeten gelijk dat de operatie snel en goed mag aflopen.

Gepost door: Lizy | 20-01-05

*°*°* Veel veel sterkte ook ik duim voor jou, ni te veel pijn en snel herstellen he.

Gepost door: zuchtje | 20-01-05

In jezelf geloven & humor helpt Pierke, ik heb je blogje via Bob (joggergoesmarathon) gevonden.
Ik duim voor je en hoop op goede afloop en herstel. De grootste kracht schuilt in jezelf.
Mijn vriendin heeft net een operatie achter de rug , verwijdering van een kwaadaardige tumor op de tong en verwijdering van de halsklieren; de operatie is perfect verlopen en haar herstel verloop traag maar zeker !
Op 16 nov werd bij haar mondslijmvlieskanker vastgesteld, we zijn beide van 1968. We hebben 2 kinderen (2,5 jaar en 6 maand).
Je moet er natuurlijk altijd alleen door Pierke, maar je staat er niet alleen voor , onze steun heb je ! You'll never walk alone, zoals ze dat zo mooi zeggen.
Sterkte !
Jo

Gepost door: Jo | 20-01-05

bedankt... niet bot bedoeld, maar ik had het nodig, de confrontatie met iemand die het écht moeilijk heeft. Het heeft me geholpen mijn eigen kleine nep-probleempjes weer in het juiste perspectief te plaatsen. Ik besef nog maar eens dat wij, gezonde mensen, ons al te vaak bezondigen aan sombere navelstaarderij. Een gezond gestel, 't is goud waard hé! zoals ze zeggen, het is pas als je iets niet meer hebt, dat je beseft wat je kwijt bent. helaas...
ik wens je de moed om positief te blijven denken - ik geloof namelijk in de kracht daarvan - en ik hoop dat je kan terugvallen op enkele fijne vrienden als je het even moeilijk hebt. dat is namelijk óók goud waard!
Bon courage!

Gepost door: karin | 20-01-05

moedig hallo Pierke,

wat ik hier allemaal lees over jouw bevindingen! Niet mis.
Ik heb bewondering voor je hoe jij je er doorheen werkt.
Zelf heb ik 2,5 jaar geleden 6 chemokuren gehad en weet dus wel een beetje wat je meemaakt.
Heel veel sterkte verder en proficiat dat de stoma weer verwijderd kan worden!
Een hartelijke groet van Laurens (uit Nederland)

Gepost door: Laurens | 25-01-05

De commentaren zijn gesloten.