31-01-05

Een verhaal uit bed ...

Omwille van de stoma was het gedurende 2 maanden onmogelijk om op mijn zijde te liggen in bed. Normaliter slaap ik in foetushouding.
Eens proberen of het nu zou lukken. Ik draai mij behoedzaam op mijn zijde (de wonde trekt nog een beetje tegen). Dan voel ik het...
Mijn vrouw ligt nu in mijn schoot, mijn rechterarm rond haar...
Binnen een paar weken ben ik 28 jaar gehuwd (met dezelfde lieve vrouw), maar de siddering die toen door mijn body ging was te vergelijken met de eerste keer dat ik mijn echtgenote naakt aanraakte, en dat was op onze huwelijksnacht. Ik wens alle verliefden dezelfde gevoelens toe!
Enig minpuntje... bij mijn vrouw was het net de eerste dag van de week van het rode kruis....Maar kom... uitstel is geen afstel...(hahahaha).
------
Ik voel me dus goed, ben netjes uit de douche gekomen, een flinke scheerbeurt en eindelijk nog eens mijn jeans en ruitjeshemd aangetrokken. Je voelt je niet meer ziek, beter in je vel, je hoort er weer een beetje bij...
------

Daarnet een kleine wandeling gemaakt in mijn tuin. Ziet er goed uit. Mijn witloof zal binnen enkele dagen oogstbaar zijn. Ik kijk er al naar uit.

15:20 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amai Pierke, het is niet echt over rozen gegaan precies... Maar ik ben héél blij te lezen dat het alsmaar beter en beter wordt! Nu nog een weekje kalmaan trachten te recupereren en dan opnieuw ertegenaan met de chemo.

Maar nu eerst nog een weekje genieten hé, van de speculaasjes en je vrouwtje...! Veel sterkte, we denken aan je & hou ons op de hoogte...

Gepost door: Pinnie | 31-01-05

*°*°*° Veel beterschap pierke, het zijn de kleine dingetjes die een mens deugt doen he, speculaasjes in de koffie, dicht bij je vrouwke liggen. Je hebt een hele weg afgelegd en hopelijk zal het alleen maar beteren nu, ik duim alvast voor je.

Gepost door: zuchtje | 31-01-05

Blij elke dag eens komen kijken op je Blog, Pierke,

wij, mijn vriendin en ik, zijn zéér blij te lezen dat de operatie goed verlopen is !!

's avonds tegen mekaar (jij en je vrouwtje) zeggen dat het een mooie dag was ... la vie est belle wanneer je dat kan ... 't zijn de kleine dingen die belangrijk zijn

moment per moment, dag per dag, telkens weer een beetje beter ... dat wensen wij jullie (jij én je vrouw) toe

Jo & Pia

Gepost door: Jo | 31-01-05

July, 2008


Geachte meneer, mevrouw

Laat ik me allereerst even voorstellen; mijn naam is Renske de Bruine en ik ben werkzaam voor ‘De Martec Group’. Dit is een medisch onderzoek bedrijf, gebaseerd in Duitsland, dat momenteel onderzoek verricht in Nederland. Voor dit onderzoek zijn we opzoek naar mensen met een permanente Colostoma, Urostoma, Ileostoma die graag willen participeren in een telefonisch interview die ons help het stoma product (pouches/barrières) beter leert te begrijpen en daardoor tot een beter product zal ontwikkelen voor de toekomst.
Het interview zal rond de 20-30 min. duren en u ontvangt daarvoor een Honorarium van 30 EURO voor uw tijd. Ons doel hiermee is om te begrijpen wat de ‘needs and wants’ zijn van stomaproducten en de manier waarop het product word gebruikt.

Het interview is geheel vertrouwelijk en geen enkele namen zullen aan de studie gekoppeld worden. De Honorarium kan uitbetaald worden aan u of anders aan een goed doel naar keuze.

Al heeft u nog vragen omtrent het onderzoek. Kunt u emaillen naar: k.adams@martecgroup.de

Al heeft u interesse om deel te nemen in het onderzoek kunt u uw naam en telefoonnummer mailen naar r.l.debruine@hotmail.com Er zal binnen 24 uur contact met u gemaakt voor het maken van een telefonische afspraak.

Met vriendelijke groet,

Renske de Bruine

The Martec Group
+49 69 809 03650
0642414960

Gepost door: renske de Bruine | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.