31-01-05

Verblijf kliniek # 6

Wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij...
Woensdagmorgen, raar maar waar, stel ik blij vast dat de pijn verminderd is, dat er "leven" in de darmen komt. Evenredig met het toenemen van de "broebelingen" in mijn buik, stijgt het moraal. Ik voel dat ik uit het dal aan het kruipen ben. Het komt nog allemaal goed...
Donderdagmorgen krijg ik voor het eerst in 6 dagen eten: 4 beschuiten met confituur en een kannetje thee. Ik hou niet echt van beschuit, maar het hongergevoel in mijn maag is sterker en zo verober ik toch 2 stuks. Echt smaken doet het niet, maar ja, het is een begin en... wie eet moet ook naar het toilet... en wanneer de stoelgang ok is mag ik naar huis... dus...
's middags krijgen we een kommetje tomatensoep en een potje yoghort, 's avonds enkel een potje yoghort...De pijn neemt af.
Vrijdagmorgen: haha... 2 boterhammetjes met confituur: dat smaakt ! 's middags wortelen, gekookte aarappelen en een soortemen hamburger. Enkel de wortelen konden mij bekoren.
In de loop van de namiddag... eindelijk... de broebelingen in de buik namen toe en de "darmtransit" noopte een bezoekje aan het toilet: weliswaar diarree (zoals door de dokters voorspeld), maar 't was toch stoelgang. De operatie is dus wel degelijk geslaagd...Is het einde in zicht?
Avondmaal: 2 sneetjes brood met kalkoenrollade. Iets waar ik nooit zou voor kiezen, maar het heeft mij echt gesmaakt. Ook het obligate potje yoghort wordt verorberd. Ik voe mij met de dag beter.
 

12:18 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.