01-02-05

Zzzzzzzz ....

Deze nacht lekker geslapen. Geen last van diarree of kloofjes. Het genezingsproces verloopt zoals in het boekje. Ik ken 3 mensen met gelijkaardige operates achter de rug en alle drie hebben complicaies gehad. Ik mag van geluk spreken. De vermoeidheid schrijf ik toe aan de stijfheid van mijn ledematen: hoogtijd dat ik weer wat zal kunnen wandelen (en hopeljk binnenkort de eerste joggingpasjes?).
De personen die reageren op mijn berichten wil ik harteljk danken. Het betekent een  echte steun. Thanks !

10:42 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Fijn om te lezen dat je weer thuis bent en alles goed gaat. Veel beterschap en laat het smaken!

Gepost door: Evy | 04-02-05

In één adem alles doorgelezen! Aan de humoristische ondertoon in Uw teksten te lezen kan ik me met U vereenzelvigen. Iedereen heeft een bepaalt moment dat hij een traan wegpinkt en zich de vraag stelt "Waarom ik". Maar daar moet het bij blijven. Ik zie het zo: vele dingen kan ik niet meer doen, dus dan maar andere interesses opzoeken, waaronder computeren en vanaf deze week ook Bloggen.
Natuurlijk niet constant achter dat bakske zitten, hé. Goeie beweging hoort er ook bij, en vooral naar je lijf luisteren, op tijd rust inlassen.
Op mijn Blog, die nogmaals aangepast werd, kunt U mijn verhaal lezen.
Mijn Blog was een test om met mensen in contact te komen die ook al het één en ander hebben meegemaakt en tot nu toe ben ik daar al redelijk in geslaagd.
Ook om mensen, die minder moed hebben dan wij, een riem onder het hart te steken. Zodat ook zij kunnen beseffen dat het hier niet ophoudt.
U bent daar alvast in geslaagd, proficiat.
Met vriendelijke groeten,
Ivan

Gepost door: Vantje | 05-02-05

Toestemming Mag ik op mijn blog een link plaatsen naar Uw blog.
Zo wil ik zoveel mogelijk positieve mensen samenbrengen om anderen te helpen door het lezen van die ervaringen.
Graag een reactie.
Ivan

Gepost door: Vantje | 05-02-05

De commentaren zijn gesloten.