22-04-05

Thuis

Jawel, sedert dinsdagnamiddag ben ik terug thuis van het hospitaal. De operatie is een groot succes volgens de chirurg. Alle zichtbare letsels zijn weggesneden zodat mijn kansen op totale genezing spectaculair zijn gestegen. Maandag 25/04 heb ik een afspraak met de oncoloog. Dan zal ik weten hoe we verder zullen behanelen. Waarschijnlijk nog enkele chemosessies om alle mogelijk resterende kankerplekjes te vernietigen. We zien wel en ik hou u op de hoogte.
Het herstel na de operatie verloopt pijnlijk. Ja, de snede die ze nu gemaak hebben is niet niks. Van in het mdden van mijn mooi (?) buikje, schuin naar omhoog tot aan de onderkant van mijn rechter schouderblad. Mijn lever werd er volledig uitgehaald. Hiervoor was het wel nodig om enkele ribben uiteen te trekken: dat veroorzaakt nu hevige pijn bij hoesten of niezen. Dat is ook de reden waarom ik moeilijk de slaap kan vatten: mijn positie in bed is namelijk niet erg comfortabel.
Maar kom, we gaan niet zeuren. Ik voel dat het dag aan dag beter gaat: de krachten komen terug en die pijnen zullen mettertijd ook wel verdwijnen zeker. Mijn lieve echtgenote schotelt mij natuurlijk ook al mijn lievelingsgerechten...Ik ben toch een gelukzak hé... 
Het belangrijkste is dat de operatie geslaagd is (en dit zonder complicaties) en dat het herstel goed evolueert. De oncoloog noemde mij de Tom Boonen van het ziekenhuis! Als dat geen compliment is!
We blijven optimist...de strijd gaat voort..
 

10:47 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Schitterend compliment En als het echt zo is dan zit jij binnen de kortste keren ook opnieuw op het hoogste topniveau hé, de tegenstand is gewaarschuwd. ;-)

We blijven duimen voor een spoedige & volledige genezing... Hou de moed erin!

Gepost door: Pinnie | 22-04-05

Glimlach Ik kreeg direct een glimlach toen ik dat positieve nieuws vernam hier. Iedere dag kom ik hier kijken en altijd fleurt het me een beetje op als ik een berichtje van jou kan lezen, vooral als ze positief blijven.
Veel sterkte, Pierke, ik duim ook voor jou!

Gepost door: Koen | 22-04-05

*°*°*° Goed nieuws, fijn om te horen Pierke, veel sterkte nog met het herstel.

Gepost door: zuchtje | 25-04-05

goed nieuws ! Ik ben gelukkig met het goede nieuws, Tom Boonen. Blij te horen dat je herstelkansen spectaculair gestegen zijn.
Hou er alvast de moed in !

Gepost door: frank spencer | 26-04-05

Prachtig nieuws is dat! Blij te horen dat het zo goed gaat met je!!!

Gepost door: Lizy | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.