04-05-05

Update

Een tijdje geleden dat ik nog iets van mij liet horen. Kan je daaruit besluiten dat geen nieuws, goed nieuws is?
Het herstel van de leveroperatie verloopt traag maar gestaag. Pijnlijk is het in ieder geval wel. Niet zozeer van de snede, wel mijn ribben: voor deze ingreep is mijn ribbenkast zowat vermassacreerd. Bukken of iets optillen is een echt probleem. Ook ben ik vlug moe. Dit laatste is wellicht te wijten aan de opeenvolgende verdovingen. Op mijn rechterzijde liggen is nog steeds moeilijk. Als je weet dat ik vroeger steeds op mijn rechterzijde in slaap viel, dan besef je meteen dat een goede nachtrust niet echt mogelijk is. Maar kom, we gaan niet klagen, want gisteren heb ik voor het eerst in meer dan 3 weken nog eens kunnen "rollebollen" met mijn madam (hierover geen verdere commentaar of details beschikbaar...laat uw wildste gedachten maar op hun beloop...)
Ik stel wel een veranderd stoelgangpatroon vast. Waar ik vroeger om de twee dagen "ging" is dat nu ook zo, maar dan wel 4 of vijf keer na elkaar in een tijdspanne van enkele uren. Erg vervelend (gênant) is dat wanneer je op restaurant bent of op bezoek bij iemand...Heeft iemand anders ook deze ervaring?
Diarree heb ik (voorlopig) niet meer. Ik let wel heel speciaal op mijn voeding: geen vette spijzen, geen room...Straks maakt mijn lieve echtgenote voor de eerste keer in een aantal weken nog eens frietjes. Afwachten of de darmen niet zullen protesteren... Njam njam: frietjes met biefstuk en mayonaise, met salade (uit mijn serre), overgoten met lekkere jus....'t zal mij smaken!

11:10 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Awel se!!! k ben content dat je het zo goed maakt Pierke! Die ribben dat is nog een kwestie van tijd en dan ben je terug helemaal de oude...:o)

Gepost door: Lizy | 04-05-05

Leve het rollebollen ! Blij te lezen dat het steeds beter gaat Pierke !

Gepost door: Jo | 08-05-05

De commentaren zijn gesloten.