22-05-05

Update

Wanneer gaat het nu eens eindelijk goed weer worden? Wat natuurlijk goed weer is voor de ene, is voor de andere dan misschien wel slecht weer. Wat mij betreft is het heel simpel: goed weer = bbq-weer. Maar kijk, zie hem daar nu werkloos staan. Triestig, die tuinmeubelen onder plastic. Volgende maand beginnen de dagen al te korten, en we hebben nog niet eens kunnen buiten zitten.
De laatste week voel ik mij erg goed. Donderdag nog op controle geweest bij de chirurg. De "snede" is goed genezen, de pijn aan de ribben sterk verminderd. Ik loop nu ook weer recht, daar waar ik eerder wat krom liep omwille van die pijnlijke ribben.
Eten en drinken gaat weer als van voor de ganse problematiek is opgedoken. Dat ik af en toe last heb van diarree komt, volgens de chirurg, meer dan waarschijnlijk van de chemo. Tijdelijk verschijnsel dus, en ook dat is goed nieuws.
Morgen start ik aan een volgende chemosessie.Het wordt echt aftellen. Daarna nog 2 keer en hopelijk ben ik er dan van af, voor een tijdje dan toch. Volledig genezen zullen ze me nooit kunnen verklaren. De kankerdemoon kan telkens weer de kop opsteken.
Nu voel ik mij zo goed dat ik soms wel denk dat de demoon definitief overwonnen is...maar dat is niet zo. Genieten van he leven, dat is wat ik nu ten volle doe!


10:04 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Blij!! te horen dat alles zo goed verloopt!!

Gepost door: Lizy | 22-05-05

De commentaren zijn gesloten.