10-02-06

Vakantie, slapen en mogelijks goede vooruitichten :-)

Vandaag hebben we onze camping gereserveerd voor de zomervakantie. Ja, wij houden van de vrije ongedwongen sfeer op de camping. We gedragen ons wel zeer asociaal. Groepsgevoel zoals die hollanders dat kennen is niet aan ons besteed: wij op ons plekje en laat ons gerust. Daarom dat wij campings van hollandse eigenaars mijden als de pest. We hebben het eens meegemaakt in de Dordogne: allemaal gele autokenplaten: hollanders overal: het leek wel op de markt in Axel. Luidruchtig en goed bedeeld met een superiorieitsgevoel. Wanneer ze in groep zijn is er geen houden aan!
Je moet eens zoeken naar een camping in Frankrijk: het is precies of alle campings zijn eigendom van hollanders.

Wij hebben een plekje gevonden op een camping à la ferme, slechts 25 staanplaatsen, ver van meer of zee (de kans op hollanders als buurman is dus quasie onbestaande).
Je mag ze natuurlijk niet allemaal over dezelfde kam scheren. Om maar te zeggen dat ik zeker geen miserie wil veroorzaken zoals met die Deense cartoons.
Oh ja, voor ik het vergeet: we gaan naar de Drôme

Waar aanvankelijk de pijn in mijn rug leek te verminderen, stel ik vandaag vast dat het toch de verkeerde kant uit gaat. Pillen slikken doe ik niet. Het zal wel allemaal passeren zeker?
Zeer slecht geslapen vannacht. Liggen woelen, liedjes die door mijn hoofd spelen, hetgeen op kantoor gebeurd is nog eens dunnetjes overdoen in gedachten...enfin. Ik ben dan maar van pure miserie om 06:00 uur opgestaan. Ik denk dat ik er straks vroeg zal inliggen. Op TV is er toch niets te zien,...en ik hoop dat ik nu wel in droomland kan raken.
Ik zou natuurlijk ook het ultieme slaapmiddel kunnen uitproberen: rollebollen met mijn madam (als onze rug het toelaat) Oeioei, het lijkt wel oudemannenpraat.
Misschien verneem je morgen alle details :-)

19:44 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.