20-02-06

Die rug...

Op zondagmorgen ben ik opgestaan als een kreupele oude man. Ik kon gewoonweg mijn romp niet rechten. En pijn dat dat doet, je houdt het niet voor mogelijk.
Mijn vrouw was reeds eerder opgestaan. Ik heb me zo goed en zo kwaad als het ging uit het bed laten rollen en dan op handen en knieën (letterlijk) naar de living gekropen. Toen ik zo langzaam de living binnen kroop, schoot ze in de lach. Ik had natuurlijk mijn pyjama niet kunnen aandoen! Ze dacht dat dit weer een van mijn zotte kuren was en bleef maar lachen. Toen ze dan toch uiteindelijk doorhad dat het menens was, heeft ze mij geholpen om mijn pyjama aan te doen. Indien dit op video zou opgenomen zijn, dan had dit filmpje in de categorie "kolder" zeker een oscarnomminaie gekregen!
Na deze pantomime opnieuw naar mijn bed gesukkeld en een "Brufen" genomen. De pijn is langzaam beginnen afnemen. Gelukkig maar.
Deze morgen was de pijn merkelijk minder.

Door deze rugpijn zal ik de start van mijn joggingtraining wat moeten uitstellen. Let wel: uitstellen en niet afstellen, wees daar maar zeker van.

20:52 Gepost door Pierke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zon Ik denk dat die zon in Frankrijk je deugd doen zal ... dat helpt ook tegen pijnlijke botten en gewrichten hé, die warme stralen ..

Maar best wel een grappig verhaal ... Nog een geluk dat er geen bezoek in de living zat ;-)

Gepost door: Jo | 21-02-06

vreselijke pijn rechterflank uitstralend wervelkolom afschuwelijke pijn rechterflank Ontslag conclusie na opname ziekenhuis ernstige osteoperose.Soms hou ik het niet meer en denk serieus aan zelfmoord.Ben niet ziek maar lijd 24 uur pijn leeftijd 75 jaar

Gepost door: a.e.m.mooijman v.d.burght | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.