25-09-06

Maandag...

Dag lezers en lezeressen.Donderdag bij de specialst geweest voor de evaluatie van de driemaandelijkse onderzoeken. En wat we verwachtten werd ook bevestigd: er is niets meer te zien, voorlopig toch niet.
Het viel de dokter wel op dat ik een beetje verzwaard was, maar ook hierover werd geen probleem gemaakt. Volgende afspraak maandag 4 december. We zien wel wat het wordt.
Ondertussen zullen we natuurlijk niet stil zitten: 14 dagen Wales, een midweek in onze Ardennen en tijdens de jaarwisseling zitten we in Californië. Er zijn er die willen tekenen zeker!?
Kijk, dat is iets wat ik mij voorgenomen heb: stel niet uit! Profiteer maximaal van de kansen die je krijgt.
Dit klinkt misschien nogal egoistisch of matarialistisch, maar dat is het niet echt. Profiteren is een verkeerde woordkeuze. Beter zou ik zeggen: haal er het maximum uit en geniet van de geboden momenten.
Tot een volgende keer.

21:33 Gepost door Pierke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Super dat alles goed gaat voor u. Het is waar dat er meer en meer mensen kanker krijgen. Maar het is ook waar dat steeds meer mensen genezen...

Gepost door: Fabienne | 27-09-06

Sporten ? Hoe zit het met dat lopen ? Start to run al begonnen ?

Gepost door: Jo | 04-11-06

Hallo Pierke, Via de weblog van KANKER op jouw blog gekomen.
Blij te lezen dat het vrij goed gaat met u. Enne... ik ben het volkomen met u eens dat u meer uit het leven wil halen... zelf ben ik herstellende van borstkanker (vandaag net 1 jaar geleden kreeg ik de diagnose...) en ik wil zelf ook zoveel mogelijk genieten - meepikken wat er mee te pikken valt want het kan verdomd snel veranderen...
Groetjes en geniet van de geplande uitstappen.

Gepost door: Lucretia | 04-11-06

De commentaren zijn gesloten.