15-01-07

Aftellen

Het weekend is nogal eigenaardig verlopen. Naar jaarlijkse gewoonte komen wij met alle broers, zussen, kinderen en kleinkinderen samen voor nieuwjaar: makkelijk. Alle pakjes en wensen kunnen op dezelfde dag overhandigd worden...
Omdat ik behalve mijn schoonbroer en mijn schoonmoeder nog niemand had ingelicht van de nieuwe kankeropstoot was het begroeten nogal moeilijk...iedereen wenst je een goede gezondheid, maar in jezelf denk je "je moest eens weten". Tijdens de maaltijd heb ik dan iedereen ingelicht. De sfeer was natuurlijk gebroken, maar mijn optimistische ingesteldheid moet blijkbaar overgeslaan zijn op het gezelschap want na een half uurtje was het weer ambiance als voorheen. Goed zo!
Volgende week deze tijd is de operatie al achter de rug. De gedachte dat er weer 2 "redons" in mijn lijf zullen zitten, en een buis door mijn neus, doet mij nu al huiveren. Bij mijn laatste operatie heb ik van pure ellende zelf die buis uit mijn neus getrokken en in de hoek van de kamer gesmeten! Ik kon het niet meer verdragen.

19:39 Gepost door Pierke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik.. begrijp perfect hoe jij je voelt...Kheb het meermaals meegemaakt...Operaties......
Kwens je veel sterkte....

Groetjes

Gepost door: marc | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.