06-02-07

Update

Geheel tegen de verwachtingen in moet ik vaststellen dat ik thuis ook heel moeilijk in slaap geraak. Tegen 21:00 uur val ik in de patatten, ga naar bed en val in slaap...Rond 23:00 uur terug wakker en niet meer kunnen slapen. Dan sta ik op want van al mijn gewoel, draaien en keren kan mijn madam ook niet slapen. Ik kijk dan maar wat naar tv tot ik opnieuw enige slaapdruk voel. Terug naar bed, inslapen en dan met veel korte tussenpozen wakker woden, slapen, wakker worden....
Ik zal deze avond, alvorens te gaan slapen, een kop lindethee drinken (of is het lindenthee?). Natuurlijk is het zo dat ik nog niet in mijn meest makkelijke houding in bed lig. De snee van de operatie, die wondjes van de redons... een en ander "trekt" nog zodat een comfortabele houding vooralsnog niet mogelijk is.Ik woog deze ochtend 77,1 kg, net voor de operatie was dat 80 kg. Mijn eten smaakt goed en ook de stoelgang komt stillaan weer op gang. En dat is altijd een goed teken.
Deze namiddag snel over en weer naar de kliniek om nog enkele draadjes te laten verwijderen.
De moraalbarometer gaat in stijende lijn: nog zwak, maar ik merk toch beterschap. Daar trekken we ons aan op!

11:24 Gepost door Pierke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Moraal En wij blijven je ook steunen ... al is het maar met een berichtje

Gepost door: Koen | 06-02-07

Inslapen ... Dag Pierke,

Ik heb hetzelfde probleem gehad na mijn operaties: niet kunnen slapen, dan maar opstaan, etc. Probleem is dat je biologische klok compleet in de war is en dat je je nooit uitgeslapen voelt. Mijn redding was het inslaap-middel ZOLPIDEM. Het werkt na een half uurtje en het helpt je door de eerste 2 uur van je slaap. Geen echt slaapmiddel, geen gewenning en geen verdoofd gevoel.

Laat de barometer verder stijgen !

P.S. Ik heb de look van mijn Blog een beetje aangepast. Ik had eens zin in iets nieuws.

Gepost door: Luc | 06-02-07

Dag Luc
Zoals gemeld ben ik vandaag naar de kliniek geweest om enkele draadjes (de laatste) te verwijderen. Ik heb het probleem van de slapeloosheid bespreoken, en wat hebben ze mij voorgeschreven? Zolpidem 10 mg. We zullen vanavond eens een test doen !

Gepost door: Pieke | 06-02-07

De commentaren zijn gesloten.