08-02-07

Update

Eergisteren voor de eerste keer een slaapmiddel genomen: 1 pilletje Zolpidem een half uurtje voor slapengaan, omstreeks 21:30 uur dus. Resultaat? Rond 23:50 uur lag ik alweer te koekeloeren, te draaien en te keren. Ben dan maar opgestaan en naar tv zitten kijken tot omstreeks 1:30 uur met het gekende vervolg: slapen, wakker, slapen, wakker...
Gisteren nieuwe poging, maar ik nam het pilletje in met 2 glazen (koude) chocomelk. Het verschil was duidelijk: een betere nachtrust, en beter opgestaan. Lag het aan de chocomelk? Ik doe vandaag opnieuw de test.
Wat een mooi winterlandschap!!!!! Ik heb altijd gedroomd van een bbq in de sneeuw. En nu er sneeuw ligt laat mijn lichaam het niet toe ! Godver......!!!! 't zal voor deze zomer zijn zeker? Ik kijk er alvast naar uit.
Trouwens, straks begint opnieuw het moestuinseizoen en ik moet mijn serre nog ontsmetten. Ik voel wel dat mijn herstel op goede weg is zoadat ik hoop om binnen een tiental dagen de eerste stapkes in mijn tuin te kunnen doen. Straks zijn de eerste sla-plantjes te koop! En ik mag binnen een veertiental dagen al mijn lente-uitjes zaaien. Heel erg lekker. Ik heb verschillende variëteiten meegebracht van onze laatste trip naar Wales. Njamnjam... dat het zonnetje er maar snel doorkomt!!! Net als de natuur zal de lente ook voor de mens een bron van hernieuwde kracht zijn. We kunnen het goed gebruiken, nietwaar!?

10:51 Gepost door Pierke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Chocomelk ... Dat ga ik ook eens proberen. Chocomelk om de sociale zekerheid te redden.
Veel succes in "uwen hof" en een uitnodiging voor een winterse barbeque is altijd welkom. Misschien ook een goed slaapmiddel ?

Gepost door: Luc | 08-02-07

Chocomelk Dag Luc

Zolpidem is een generisch middel, dus we bezwaren de gemeeschap niet zo heel erg :-)
Een bbq is bij ons altijd een goed slaapmiddel, want... we houden van een goede afsluiter: een lekkere single malt! Ik word reeds ongeduldig....

Gepost door: Pierke | 08-02-07

that's the spirit ! leve de lente ! ik bewonder je positieve ingesteldheid Pierke, dat helpt vast en zeker

Gepost door: Jo | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.